Kreditkort utan avgift

Kreditkort utan avgift

Med rätt kort för just dina vanor och behov kan du spara mycket pengar över tid. Beroende på vad du använder ditt kort till, så finns det olika kort som passar dig bäst. Det finns kort som är särskilt bra för dig som handlar livsmedel ofta med ditt kort och andra som är bäst för dig som oftast använder ditt kort till att tanka bilen. Det finns också kort som är förmånliga för dig som reser ofta. Handlar du ofta i alla möjliga typer av affärer, kan det vara allra mest fördelaktigt att skaffa ett kort som ger dig bonus och återbäring på dina köp. Du får då tillbaka en del av det du handlar för, om du ändå använder kortet vid de flesta av dina inköp. Genom att jämföra de olika korten, kan du hitta det som bäst passar din konsumtion.

Jämför kreditkort med oss

[topzly_list id=”kreditkort_stor”]

Oavsett vilket kort som passar dig bäst, så kan det vara förmånligt att välja ett kort som inte har några fasta avgifter, som till exempel en årsavgift. Årsavgifterna för kreditkort kan vara flera hundra kronor om året, så här går det att spara pengar över tid. Dessutom är det onödigt att betala för något om du inte använder det så ofta, om du till exempel har ditt kreditkort som reservkort om ditt vanliga betalkort inte fungerar eller försvinner.

Om du jämför de olika korten och dess årsavgifter, kan det också vara bra att undersöka om några andra avgifter tillkommer. Vissa kort har aviavgifter och uppläggningsavgifter. Alla avgifter kan tillsammans bli stora summor pengar sett över tid.

När du hittat ett kort som inte har årsavgift eller andra fasta avgifter, så kan det vara bra att jämföra de andra förmåner som följer med kortet för att hitta det som bäst passar dig och din konsumtion och hur du tänker använda dig av kortet. Handlar du ofta och i olika typer av affärer, kan det vara förmånligt med ett kort som har någon typ av poäng på allt du handlar. Du får då bonus och återbäring när du samlat ett visst antal poäng. Vissa kort har också förmånliga rabatter och försäkringar som gäller när du betalat med kortet. Det kan till exempel vara reseförsäkringar, allriskförsäkringar och andra typer av försäkringar på det du handlat. Denna typ av förmåner är också värda pengar och kan vara bra att ta med i beräkningen när du jämför olika kort.”